Servicii de grafica

Serviciile de creatie grafica si DTP completeaza oferta Crazy Moon de servicii de productie publicitara. In cadrul departamentului de creatie grafica realizam machetele, simularile si fisierele pentru productie specifice fiecarui produs din oferta noastra. Realizam machete pentru tipar offset sau digital (carti de vizita, flyere, pliante, afise sau foi cu antet), pentru sisteme rollup banner sau standuri popup, pentru steaguri, deskuri expozitionale sau casete luminoase.

VIZUAL A

VIZUAL B

COMPETENTE

Photoshop 100%
Adobe Illustrator 92&
Corel Draw 87%
After Effects 78%

Un loc important in activitatea departamentului de creatie grafica il reprezinta designul paginilor web si al altor aplicatii online (pagini pentru Facebook, Twitter, Google + sau Google Places, etc), implementate si dezvoltate ulterior de catre departamentul nostru specializat de web-design si SEO.

Solutii complete de web design si dezvoltare web: site de prezentare simplu sau complex, bloguri personale sau website-uri de business si corporate, site dinamic interactiv cu baze de date, portofolii online.

Logo-ul este cel mai important instrument al identitatii vizuale. Intreaga identitate a brandului este concentrata in aceasta reprezentare grafica care are rolul de transmite informatii cu profunzime intr-o maniera eficient concentrata.

Cu ajutorul nostru puteti sa va puneti in aplicare ideile, fie ca este vorba de grafica pentru carti, reviste, flyere, mape.

Te ajutam sa-ti lansezi afacerea online

Oferim consultanta si sfaturi sincere iar provocarile sunt placerea noastra.

Cere o oferta