Reteaua Bitcoin a minat 436 de blocuri in trei zile

Reteaua Bitcoin a minat 436 de blocuri in trei zile

 

Reteaua Bitcoin a minat 436 de blocuri in trei zile – potrivit Odaily, datele arata ca reteaua Bitcoin a minat 436 de blocuri in ultimele trei zile. In fruntea plutonului se afla grupul minier Foundry USA, care a minat 124 de blocuri.  Antpool il urmeaza indeaproape, cu 118 blocuri minate, in timp ce Viabtc se afla pe locul trei, cu 59 de blocuri.

In total, acesti trei giganti ai pool-urilor miniere au extras peste 69% din totalul blocurilor in decurs de 72 de ore. Foundry USA si Antpool reprezinta singure 55,5% din puterea totala de calcul a Bitcoin. Aceste date ofera un instantaneu al situatiei actuale a mineritului Bitcoin, evidentiind dominatia catorva jucatori cheie din acest sector.

Este important de retinut ca distributia puterii miniere poate avea implicatii semnificative pentru securitatea si descentralizarea retelei Bitcoin. Cu cat puterea miniera este mai distribuita, cu atat reteaua este mai sigura. Cu toate acestea, concentrarea puterii miniere in cateva entitati poate prezenta riscuri potentiale pentru stabilitatea si securitatea retelei.

Distribuie articolul

Success garantat 100%
Agentie de web design Bucuresti | Creare Site Web | Creare Magazin online | Crazy Moon

We don't create Websites ...
We create Success !

Ofera-ne detalii despre nevoile si obiectivele tale de business, iar noi o sa iti propunem solutiile cele mai performante.

Agentie de web design Bucuresti | Creare Site Web | Creare Magazin online | Crazy Moon