fbpx

#CrazyMoon

Servicii profesionale de Web Design

Agenția Crazy Moon oferă servicii de Web design de înaltă calitate, specializate în dezvoltarea de site-uri de prezentare pe platforma WordPress și Magazine online utilizând WooCommerce

Creare Site de prezentare | Creare Magazin online | Web design | Crazy Moon

Creare Site de prezentare | Creare Magazin online | Web design | Crazy Moon

Creare Site de prezentare | Creare Magazin online | Web design | Crazy Moon

Servicii de Web Design

Web Design
pe platforma WordPress si WooCommerce

Servicii de web design de top pentru site-uri de prezentare si magazine online, utilizand platformele WordPress si WooCommerce. Agentia noastra se dedica crearii de site-uri atractive, functionale si usor de navigat, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client. Cu un accent pe design personalizat, performanta si experienta utilizator optimizata, echipa noastra de experti asigura o prezenta online profesionala si eficienta, care ajuta la cresterea vizibilitatii si a vanzarilor afacerii tale.

0 +
Site-uri
0%
0 +
Ani experienta
0%
0 +
Proiecte marketing
0%
0 +
Proiecte IT
0%

Servicii de Web Design

Magazine online
pe platforma WooCommerce

Agenția Crazy Moon oferă servicii de creare de magazine online folosind platforma WooCommerce, asigurând soluții e-commerce personalizate și eficiente. Echipa de experți în design și dezvoltare de la Crazy Moon creează magazine online atractive, intuitive și optimizate pentru conversii, care se adaptează perfect nevoilor și obiectivelor fiecărui client. Fiecare magazin online este configurat pentru a oferi o experiență de cumpărare fără cusur, cu integrări de plată sigure, gestionare simplă a inventarului și funcționalități avansate de marketing, ajutând astfel afacerile să își maximizeze potențialul de vânzări online.

Creare Site de prezentare | Creare Magazin online | Web design | Crazy Moon

Intrebari Frecvente

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradise

Pretul pentru realizarea unui site de prezentare porneste de la 500 euro. Acest tarif include design-ul personalizat, dezvoltarea si configurarea site-ului, asigurand un produs final de calitate, adaptat nevoilor specifice ale fiecarui client.

Pretul pentru realizarea unui Magazin online porneste de la 800 euro, dar poate varia semnificativ în functie de marimea si complexitatea proiectului. Fiecare magazin online este unic, astfel incat costul final depinde de cerintele specifice ale clientului. Pentru a obtine un pret corect al timpului de executie si al costului, este important ca clientul sa aiba o imagine de ansamblu clara asupra functionalitatilor si design-ului dorit inainte de a solicita oferta Crazy Moon.

Crazy Moon foloseste tehnologia CMS WordPress si WooCommerce pentru realizarea site-urilor. WordPress, platforma numarul 1 la nivel mondial, ofera flexibilitate si scalabilitate, asigurand un management facil al continutului si o personalizare extinsa. WooCommerce completeaza această oferta, oferind solutii robuste si eficiente pentru dezvoltarea magazinelor online, adaptate nevoilor diverse ale clientilor.

Alegerea Agentiei de Web Design Crazy Moon este ideala datorita experientei acumulate in cei 12 ani de activitate si numeroaselor proiecte finalizate cu succes. Pe langa serviciile de Web design, Crazy Moon ofera solutii complete pentru orice nevoie a clientului, inclusiv SEO on-page, Social Media Marketing, campanii pe Facebook si Instagram, campanii Google, mentenanta si hosting pentru website, solutii de networking si externalizare a serviciilor IT pentru compania ta. Aceasta gama variata de servicii asigura o prezență online puternica si eficienta, adaptata nevoilor specifice ale fiecarui client.

Crazy Moon

We don't create Websites ... We create Success !

Ofera-ne detalii despre nevoile si obiectivele tale de business, iar noi o sa iti propunem solutiile cele mai performante.

Deschide Chat
Agentia Crazy Moon
Hello 👋
Cu ce va putem ajuta?