DE CE
CRAZY MOON?

Suntem inovativi si pregatiti sa transpunem ideea clientului intr-o maniera frapanta. Oferim consultanta si sfaturi sincere iar provocarile sunt placerea noastra.

Realizam site-uri web pentru orice domeniu de activitate, cu design inedit, tehnologie de ultima generatie si oferim mentenanta/servicii clienti la cel mai inalt nivel!

mobile app 2 - Web Design
webdesign - Web Design
icon interface1 - Web Design
icon devices1 - Web Design

WEB DESIGN

Crazy Moon iti ofera site-uri moderne, realizate pe o platforma complexa si flexibila, dar foarte usor de folosit atat de catre vizitatori cat si de catre administrator. De asemenea va punem la dispozitie platforme de administrare si servicii de hosting ireprosabile.

OPTIMIZARE SI PROMOVARE

Va oferim promovarea site-ului prin link-uri sponsorizate, cunoscută și ca promovarea site-ului prin campanii AdWords sau campanii PPC(pay-per-click) reprezintă cel mai important pas ce trebuie realizat atunci când deții o afacere și dorești să o faci cunoscută și în mediul online.

MAGAZIN ONLINE

Va oferim magazine online performante, cu variante multiple de design si cod open-source. Platforma noastra de management al continutului va permite sa creati continut simplu, rapid si sa adaugati produse nelimitate.

“Pentru utilizator nu conteaza de cate ori trebuie sa dea click atat timp cat fiecare click este o alegere naturala si fara echivoc”

mobile app 4 - Web Design

TEHNOLOGIE

HTML & CSS 80%
Photoshop 84%
UI / UX Design 65%
PHP & MYSQL 70%
Shopify 60%
Wordpress 90%
0
Clienti multumiti
0
Zile de asistenta
0
Cesti de cafea
0
Proiecte finalizate
facebook logo - Web Design

LIKE   pagina oficiala Crazy Moon