Crazy Moon iti ofera site-uri moderne, realizate pe  platforma WordPress, o platforma complexa si flexibila, dar foarte usor de folosit atat de catre vizitatori cat si de catre administrator. De asemenea va punem la dispozitie servicii de hosting ireprosabile.

Obtineti o prezenta online superioara

Croit dupa personalitatea si identitatea companiei, site-ul este optimizat pentru mobil si exprima grija fata de fiecare vizitator. Este construit pentru a oferi un design placut, o navigare usoara si intuitiva si o experienta cat mai placuta.
Raspunsul unei singure intrebari va poate ajuta sa aflati daca site-ul corespunde asteptarilor pe care vizitatorii le au. Veti recomanda cu mandrie propriul site unei persoane pe care o admirati? Daca raspunsul este da, atunci si utilizatorii vor fi incantati sa descopere mai multe.

Exprimati identitatea si personalitatea companiei

Site-urile care ies in evidenta sunt cele care adapteaza structura site-ului la identitatea companiei si asteptarile vizitatorilor. Site-urile care trec neobservate sunt cele care adapteaza identitatea companiei la un template fara personalitate, comun sau general.
Crearea unui site ce surprinde si exprima personalitate este un proces creativ complex si cu beneficii pe masura.

Web Design Responsive

Recomandat de Google si de cele mai bune practici din industrie, reprezinta capacitatea site-ului de a-si transforma designul si formatul continutului, astfel incat sa imbuntateasca parcurgerea informatiei pe desktop, tableta si telefon.
In 2021 aproximativ 95% dintre cautari sunt efectuate de pe mobil. Asigurati o experienta cat mai placuta oriunde, 24/24.

Mentenanta Site

Lasa site-ul in grija noastra si te vei putea concentra pe alte aspecte importante ale afacerii tale ! Noi ne vom ocupa de continut, de siguranta lui si de update-urile periodice. Site-ul tau va fi in permanenta imbunatatit si protejat !
Oricât de bine ar fi realizat, un site are nevoie în permanență de conținut nou și actualizat cu informații la zi și corecte, altfel este posibil ca vizitatorii să-și piardă repede interesul și să nu mai acceseze site-ul Dvs.